Tämä päivä on mennyt kotona oleillessa. Heräsin jo aamulla puol ysiltä ihan ilman herätyskelloa. Ollut nimittäin koko viikko aamuvuoroa (jolloin pitänyt herätä joko 5:30 tai 6:30) niin jotenkin unirytmi näyttää olevan edelleen se että herään aamulla aikaisin (aikaisin on mulle ennen puoltä päivää:D). No mutta kiva juttu se vaan on. EIpähän oo mennyt päivä hukkaan. Sain siivoiltuakin. Imuroin ja pyyhin lattiat sellaisella mikrokuitumopilla(?). Oon ennne aina (aika harvoin siis) kontannut rätin kanssa, nyt sit oon saanut vihdoin ostettua varrellisen niin on helpompaa elämä:D Eilen illalla S teki lettuja kun huomattiin että maito meni vanhaksi eilen. Niitä söin sit vielä tänäänkin aamupalaksi. Mansikoiden kaa. Hyvää oli! Päiväruoaksi tein possua ja riisiä. Josta tuli tosi pahaa mun mielestä. Miehen mielestä se ei ollut pahaa, mut liikaa maustetta. Ja viimeks kun tein ruokaa niin laitoin liian vähän maustetta ja oli mautonta... pitäis varmaan alkaa maistamaan ruokaa aina maustamisen yhteydess niinkuin normaalit ihmiset tekee:D  Mies teki salaatin ja siitä tuli tosi hyvää. Siinä oli kiinankaalia, tomaattia ja sit paketillinen arlan feta-juustoa joka on sellainen missä on mausteita ja oliiveja ja öljy valmiina. Ja sit lisäksi laitettiin salaattiin auringonkukansiemeniä! Suosittelen niitä! Tosi hyvii olivat, ja kait terveellisiäkin.. Mä käytän aina salaatinkastikkeena Kartanon salaatinkastiketta. Mun mielestä se vaan on parasta! Mut vois tietty kyl kokeilla muitakin, osaisko joku suositella mikä ois samantyylistä kuin se?

Saatiin muuten joululahjaksi suolakivi-tuikkulyhty. Siihen siis sisälle voi laittaa tuikun palamaan ja sen pitäis puhdistaa ilmaa kun sitä polttaa. Ja se näyttää tosi kivalta kun se liekki sieltä loistaa...

Jokohan tuo torttutaikina ois sulanut sen verran että pääsis leipoo joulutorttuja. Löysin pakastimesta taikinaa ja jääkaapissa on luumuhilloa niin ajattelin tehdä joulutorttuja. Ei oo oikein mitään syötävää enää kotona kun ei eilen jaksettu käydä kaupassa. Harmi kun ei oo wiener-hilloa tai vadelmahilloa, kun niillä sais tosi hyvän makuisia torttuja luumuhillon sijasta myös.

Moikka nyt!