Teen tähän listaa järjestelyistä, jotta näkisin missä mennään... Tummennan ne mitä pitäisi saada tehtyä nyt...

Yleistä

Hääpäivä: 7.7.07

Kutsuttavat: 100-120

Budjetti: tällä hetkellä on pysytty budjetissa...

Kutsut: kutsut valmiina, kirjekuoret on ostettu, pitää vielä ostaa postimerkit. Ja osoitteiden selvittämisessä se vasta urakka tuleekin olemaan! Lisäksi pitää tehdä lahjalista ja ajo-ohje tämän kuun aikana. Btw, ajattelin ostaa tälläiset merkit:

p_tarhasarjalilja.jpg

Teemavärit: ei olla vielä päätetty. Ei aiota orjallisesti hommata kaikkia juttuja tiettyyn väriin. Katsellaan mitkä värit käy yhteen. Ehkä vois olla valkea ja punainen...

Morsian

Kaasot: kaksi rakasta ystävääni

Hääpuku: on ostettu, pitää vielä varata aika ompelijalle pieniä muokkauksia varten.

Huntu: tehdään itse (kokeillaan ainakin) Pitäisi hommata kaavat ja ostaa huntutylli, kampa johon se kiinnitetään on jo ostettu.

Tiara: ei tietoa millainen... haluaisin kyllä.

Laukku: en aio ottaa laukkua.

Kengät: löytyivät vihdoin!:)

Alusvaatteet: olkamettomat pitää hankkia.

Vihkisormus: ostettu. Käydään parin viikonpäästä hakemassa se ja samalla viedään rodinoitavaksi kihlasormukset.

Muut korut: en tiedä vielä. Kaulakoru ainakin ja ehkä rannekoru. Pitää kysellä jos sais lainaan joltain.

Kampaus ja meikki: aika on varattu hääpäivälle, mutta koekampaus ja meikauspäivää ei oo vielä varattu. Mallia ei ole tiedossa, mut varmaa nuttura, ehkä banaani-nutturan tyylinen..?

Kosmetologi: 3-4 viikkoa ennen.

Kynnet: rakennekynnet on liian kalliit, niin laitan itse irtokynnet joissa on valmiina ranskalaien manikyyri. Nää vois jo ostaa. Siinä pakkauksessa on sit 20 kpl, että voisin testiksi laitaa pitkät kynnet S:n serkun häihin jotka on 3 vkoa ennen meitä!:)

Huomenlahja sulhaselle: En tiiä. Ja jos tietäisin niin en kertois täällä hei.....!:D

Jotain vanhaa: ei tuu mieleen mitään vanhaa mitä mulle tulis...

Jotain sinistä: sukkanauha

Jotain lainattua: ehkä koru...

Sulhanen

Bestman: on

Puku ja kengät: oma tumma puku, kravatti pitää vielä hankkia. S, onko sulla siis kengät olemassa jo?

Parturi:

Huomenlahja morsiammelle: (tätä kohtaa tässä valmiissa muistilista pohjassa ei ollut, mut lisäsin itse, hihii....:)  tää on tärkee, tähän kannattaa panostaa :D)

Kukat

Hääkimppu: ehkä aika tiivis kimppu, ei roikkuvaa tai valuvaa. Ja ilmeisesti kaikki kukat samaa lajiketta, tai ainakin haluan että kaikki kukat on samaa väriä. Ja ei paljon mitään vihreitä lehtiä ehkä.. Väri vois olla valkea tai punainen. Pitää käydä kyselee kukkakaupoissa että pitääkö varata aika ja jotain sellasta...

Sulhasen viehe: saman värinen sit kuin kimppu. Ehkä joko ruusu tai neilikka. Jos kimpussa ruusuja niin sit vieheeseen ruusu. Tarkoitus on hankkia viehe myös BM:lle.

Kirkko: ei tule kirkko-ohjelmaa eikä kukka- tai muitakaan koristeita. Heitettävälle riisille (pitää selvitää saako siellä heittää) muutama kori pitää hankkia.

Juhlapaikka: Juhlapaikka on varattu. Sinne laitetaan koristeiksi sit kukkia ainakin. En halua morsiuskaarta ja paikka on sen verran kaunis ettei sitä tarvi erityisesti koristella.

Kuljetus

Hääauto: toivottavasti saatais mun veljeltä...

Kuljettaja: mun veli

Koristelu: pitää ostaa sellasta "nauhaa" (lastunauhako sen nimi on). Ja takaikkunaan kyltti tehdä. Mun täti ainakin osaa tehdä siitä nauhasta hienon ruusukkeen:) Ja auton perään roikkumaan peltitölkkejä ja kenkä!:)

Hääauton takaikkunaan kyltti: pitää keksiä kiva teksti siihen sit

Valokuvaus

Hääkuva ja kuvaus juhlassa: Viralliseen kuvaukseen on varattu aika. Kirkkoon ja juhlaan tulee valokuvaajaksi mun serkku, jolla on hyvin kokemusta valokuvauksesta. Videokuvaajaksi S:n enoa on ajateltu, vielä ei olla kysytty.

Vihkiminen ja hääjuhla

Esteiden tutkinta: viimeistään 7 vrk ennen. Lomake ollaan täytetty ja viety maistraattiin, jossa se on valmiina hääpäivänä.

Kirkko ja juhlapaikka: on varattu

Pastori: Meidät vihkii mun eno.

Häämarssit: tulee olemaan kivat:)

Musiikkiesityskirkoon: ei tietoa

Esiintyjät kirkkoon: kitaristi-Tomi:) sit ehkä pianisti, ehkä viulisti, laulaja....

Virret: ei veisata virsiä

Puheet: hmm... ei tietoa vielä ohjelmasta..

Lahjapöytä: tulee, pitää muistaa sanoa juhlapaikkaan sit että järjestävät sinne sen.

Lahjapöydän hoitaa: En tiedä. Joissain paikoissa jhlapaikan hlökunta hoitaa. Se pitää selvittää..

Hääkarkit: Karkkibuffee, joka "avataan" sit kahvin yhteydessä. Koristeluun haluaisin ehkä punaista silkkinauhaa ja karkit ois laitettu lasikulhoihin. Voisi jo miettiä mitä karkkeja me halutaan....

Vieraskirja: Pitää ostaa, en ole vielä löytänyt tarpeeksi hienoa.

Häälehti: eipä kait tule. vai pitääkö sellainen olla...?

Syömiset ja juomiset

Ruoka: sovitaan toukokuun alussa tarkemmin mitä halutaan, mut Karjalainen pitopöytä pienin muutoksin. Hääkakku tulee valmiina myös(kakunkoriste pitää ostaa, haluaisin (nyt lopulta) perinteisen vanhanaikaisen missä on sulhanen ja morsian, ei mitään kikkailua). Äidit leipoo kuivakakkua ym lisäksi. Mun äiti ehdotti, että se tekee ainakin pipareita ja mä kannatan! Ne on mun ehdotonta herkkua!!!!! Mut se pitää sit muistaa sopia et kuka leipoo mitäkin.

Juomat: juhlapaikan puolesta tulee.

Muuta

Kiitoskortit: en oo miettinyt vielä, kun on vähän muutakin mietittävää tällä hetkellä :D

Lahjalista: joo, lyhyt sellainen tehdään Sokokselle, pääasiassa toivottais rahaa....en vielä tietoa minne me se toive kirjoitetaan....

Musiikkia ruokailun ajaksi: Ei olla mietitty vielä. Mutta jotain tulee toivonmukaan.

Kyltit juhlapaikalle: ei tietoa vielä. Tarviikohan niitä edes... Jos se kartta riittäisi, en tiiä. Voi olla että sinä päivänä on hiukan muidenkin kylttejä, että ne kyl pitäis olla sellaiset että vieräät erottaa ne.:D

Muu ohjelma: ainakin lopussa kimpun ja sukkanauhan heitto, varmaan musiikkiesityksiä, voisi kysellä sukulaisilta oisko jotkut halukkaita esittää jotain ohjelmaa!

Häämatka: on varattu. Pitää muistaa maksaa se kesällä:)