Tänään oli koekampaus ja meikki. Ja eilen tuli postissa se kruunu jonka tilasin! Just ajoissa saapui:)
Kampaus näyttää kivalta kruunun ja hunnun kanssa. Se kruunu on tosi söpö:)
Meikki näytti siellä tosi hyvältä niissä valoissa mitkä siellä oli. Mut jälkeen päin huomasin että silmämeikki on tosi vaalea. Samoin kaaso oli sitä mieltä. Pitää hommata joko kestoripset (maksaa 40 euroa) tai sitten irtosilmäripsiä lisäksi ja kysyä että osaako tää kampaaja kiinnittää niitä irtosilmäripsiä sit. Nyt se ei laittanut ripsarii kuin ihan vähän ja se oli Kanebon ripsarii, joten ei yllätyskään ettei ripset tuuheutuneet tms. Luomiväri oli vaaleanpunaista, sopii mulle hyvin. Toisaalta sekin on aika huomaamatonta ellei katso ihan läheltä. Jotain tää mun silmämeikki kyllä kaipaa... Onneksi tää oli koeversio, että nyt voi miettii parannus ehdotukset sit.

Jotenkin kyllä outoo miten nää näytti kampaamon valoissa paljon hienommille kuin nyt. Mut kiva oli olla kampauksessa ja meikkauksessa ja tuli sellainen olo että hääpäivänä on sit kiva kun saa käydä tuolla kaunistautumassa ja pukeutua hienosti....:)

Pukeutumisesta sen verran että puku on nyt ompelijalla ja huomenna menen hakemaan ja sovitan sitä vielä siellä. Eilen kävin ja se vaati vielä korjauiluita.... Toivon todellakin että siitä tulee hyvä ja sen puvun malli säilyy.