Tää päivä meni mulla leipoessa. Aika kivaa ajanvietettä tuo leipominen, vaikkakin stressaavaa, kun en aina onnistu. Miksi ihmeessä mä aloin leipoo myyjäisiin sellaisia juttuja joita en oo ikinä ennen leiponut?!:D
Tein kahta eri kuivakakkua ja sitten juustosarvia. Kolme kakkua epäonnistui. Kaksi ei irronnut vuoasta kunnolla ja murtuivat rumiksi ja yksi jonka tein silikonivuokaan murtui kun siirsin sitä vuokaa silleen etten ollut tarpeeksi varovainen. Ne oli murokakku-taikinasta tehtyjä kakkuja, eli sellasta materiaalia joka meinaa murtua helpommin kuin normikuivakakut. Myytäviä kakkuja tuli yhteensä 8 kappaletta, mutta ne on sellaisia pieniä. Vuoka on noin 1/4 osa niistä normi isoista vuoista ehkä..

Ostin sellofaania rullan että pakkaan ne nätisti, mutta ei siitä rullasta riittänyt kuin 3 kakkuun!! :O
Äiti sanoi mulle että kannattaa mielummin ostaa sellasia paistopusseja, ne kait tulis edullisemmiksikin. Nyt laitoin sit loput ihan pakastepusseihin ja koristeeksi lahjanarua ja -ruusukkeita.

Sitten tein juustosarvia, joiden väliin tuli juustoraastetta ja valkosipulinmakuista tuorejuustoa. Hyvän makuisia tuli, mutta en oo kyllä ihan tyytyväinen niiden ulkonäköön. Jotenkin osasta tuli pieniä ja osasta isoja. Muutenkin oisin halunnut että niistä ois tullut kauniimman näköisiä...

Ainiin, kuorrutin ne murokakut sellaisella kaakaotomusokerilla. Elikkä veteen sitä sekoitin niin tuli sellasta "tahnaa(?)". Se oli tosi kätevää se kaakaotomusokeri kun ei tarvinnut sulattaa suklaata vaan sai tehtyä kivan suklaisen kuorrutteen. Sitten ne maustekakut kuorrutin tavallisella tomusokeri-vesi liuoksella. Voisikohan tuota kaakaotomusokeria tehdä itse jos sekoittaisi vaan tomusokerin joukkoon kaakaota...?

Toivottavasti kaikki menis kaupaksi huomenna! Ja toivottavasti kaikki on kypsiä sisältä...