Huomenna aamu kuudelta ois lähtö kohti Helsinki-Vantaata. Jännä mennä sinne kentälle, on nimittäin mun entinen työpaikka. Törmään varmaan työkavereihin siellä, kivaa:)

Tänään käydään vielä ostaa tuliaisiksi karkkia ja suomalaisia lehtiä. Autokin pitäis katsastaa, mut sitä ennen korjata pissapoika siitä. Saa nähdä ehtiikö sen hoitaa tänään.

Eilen oltiin illalla pelaa korista S:n kavereiden kaa. Tai ne pelas ja mä kiersin lampea ympäri. Löysin kännykän+avaimet, ne pitää tänään käydää poliisiasemalle viemässä! Ärsyttää kun korispallo lensi niillä taas lampeen. Se meni niin kauas ettei sitä saanut kahlaamallakaan. Sit mentiin parin tunnin päästä S:n kaa (eli yöllä!) etsii sitä oisko se ajautunut rantaan jo, niin ei sitä löytynyt mistään. Eli joku dorka on sen käynyt ottaa itselleen! Taas! Kerran aikaisemminkni tänä kesänä käynyt silleen! Miksi ihmiset ottaa toisten tavaroita itselleen!!?!?!?! Eikö ne älyä että joku sen on ostanut ja se on vahingossa lentänyt lampeen ja joku tulee sitä myöhemmin etsii kunhan se on ajautunut takaisin rantaan! No, toivottavasti se poika joka sen sinne heitti ostaa uuden...

Että tälläistä. Nyt pitää lähtee hoitaa asioita. Kirjastosta vois käydä lainaa Toronton-matkaoppaan.