Näin se syksy etenee. Töissä on sujunut nyt ihan hyvin. Alussa tuntui että ei en jaksa ja lopetan työt. En oo tehnyt töitä pitkään aikaan niin se tuntui tosi rankalta ja kun oli erilainen kassakone mihin on tottunut, niin kaikkki hommat oli uusia ja vaati keskittymistä. Nyt alkaa jo sujua paremmin, ja viihdyn välillä siellä. Välillä tietty väsyttää. Kiva kun ei oo täys pitkiä päiviä. Tuollaiset neljän, viiden tunnin päivät jaksaa hyvin. SIlti kotona töiden jälkeen on sellainen olo ettei jaksa ainakaan kesittyä opiskeluihin enää.

Mulla ois marraskuussa mahdollisuus tehdä yksi tentti. Oon joskus tehnyt sen mutta haluaisin paremman arvosanan. En vaan tiedä että saanko luettua siihen tarpeeksi hyvin... Pitää miettiä mitä teen.

Sunnuntaina oli meidän kihlautumisen vuosi päivä ja naimisiin menon 3kk päivä :) S halusi leipoa täytekakun. Hyvä tuli! Sellainen johon tuli suklaalevyjäkin. Ihanan suklainen, mmmm...

Huomenna ajattelin ostaa töistä sellaiset ihanat saappaat. Ainut asia jota mietin niiden suhteen on, että ne on vähän "tiukka" ottaa jalasta pois. Niiden varressa kun ei ole vetoketjua.  Mutta kauniit ne on, se on pääasia:)