Pidin toisaalla ruokapäiväkirjaa tän viikon syömisistäni. Laitan tähän tän listan tälleen että näen yhdellä silmäyksellä mitä sitä on tullut syötyä. Vinkkejä ruokavalion parantamiseen otan vastaan mielelläni :)

Maanantai


aamupala: tee+hunajaa, ruisleipä, päällä margariinia, kurkkua, tomaattia, viili(1% rasvaa)+vajaa teelusikallinen sokeria

päiväruoka: (no nyt jo mennään metsään....) nimittäin 2 pullaa, perunavelliä, maitoa, 1,5 ruisleipää,päällä kurkkua ja tomaattia

välipala: suklaapatukka

iltapala: pulla, ruispuuroa, pari lusikallista nuudeli-tomaatti-ruokaa.

Normaalisti mä syön enemmän päivässä. Nyt ei vaan ollut oikein paljoa ruokaa kotona.

Tiistai

Aamupala: 2 mukia teetä hunajalla ja rasvattomalla maidolla, 2 ruisleipää margariinilla ja tomaatilla

Päiväruoka(kouluruokalassa): kikherne-bataattipataa, vähän perunamuussia, 2 vaaleaa leipää, porkkanaraastetta, salaattia, kuivattuja hedelmiä, lasi rasvatonta piimää, vettä

Välipaloja:

1 pötkö Lakrisal-salmiakkia, tikkari

pieni itsetehty juustosarvi, täytekakkutaikinaa muutaman lusikallisen verran

2 ruisleipää, päällä margariinia+tomaattia, kivennäisvettä 0,5 L

pulla...

Iltapala: 2 lämmintä ruisleipää joiden päällä tavallista juustoa, mozzarellaa ja tomaattia. Pari lasillista kevytmaitoa.

Keskiviikko


Aamupala: viili (1%rasvaa), kivennäisvettä, 4 palaa valkoista suklaata

Päiväruoka: Jauhelihakiusausta, salaattia, paprikaa, puolukkahilloa, salaatinkastiketta, rasvaton maito, vesi, 2 vaaleaa leipää, 5 teelusikallista suklaamoussea, ohut noin 1-2 cm leveä suikale täytekakkua (piti koemaistaa että kehtaako vieraille tarjota )

Välipala: Juustosarvi

Miehen synttäreiden kunniaksi:  Täytekakkua 1 pieni pala, Fantaa 2 lasillista, 1 juustosarvi, suolatikkuja (en laskenut montako), karkkia (varmaan sellanen 10-15kpl)

Iltapala: karkkia ja suolatikkuja...

Torstai

Aamupala: tee rasvattomalla maidolla (ilman hunajaa tällä kertaa), 2 ruisleipää, päällä margariinia, tomaattia ja kurkkua. C-vitamiini poretabletti

Sitten söin suruuni karkkia ja suolatikkuja joita oli jäänyt eilisistä juhlista. Olivat tossa pöydällä ja yks asia alkoi harmittaa mua tosi paljon niin ahmin niitä suuhuni...

Päiväruoka: Kalakeittoa, 1,5 ruisnäkkäriä, päällä margariinia ja kurkkua. Tomaatti- ja mozzarellaviipaleita öliiviöljyn kera. Rasvatonta maitoa.

Huomasin, että mulla on tosi vaikeaa saada ruoka alas jos mulla ei oo samalla jotain juotavaa ja leipää/näkkäriä.

Välipala: 2 viiliä (1%rasvaa), 1 omena

Iltapala: 1 omena

Perjantai

Aamupala (kylässä): Kaurapuuroa rasvattoman maidon ja Oivariini palasen kera, banaani, tuoremehua

(Välipalaa eikä naposteluja ei tullut syötyä, kun olin koulussa ja sit kaupungilla shoppailee! Normaalisti oon päivät kotona eli helposti tulee naposteltua ihan senkin takia kun on ruokaa kokoajan saatavilla.)

Päiväruoka: Inkivääripossua ja riisiä, salaattia, kurkkua, tomaattia, porkkanaa, salaatinkastiketta, 1 ruisleipä, vettä, teetä.

Välipala: Pillimehu (Kauheesti sokeriahan niissä on eikä erityisen hyvääkään ollut, mutta olin bussimatkalla ja kiireessä sen nappasin mukaani.)

Päivällinen: tomaattia, mozzarellaa, kurkkua, salaattia, oliiviöljyä. 2 näkkileipää, päällä margariinia ja juustoa. Viili. Kivennäisvettä.

Suolatikkuja ja karkkia leffaa katsoessa...

Iltapala: pieni juustosarvi

Lauantai

Aamupala: Tee rasvattomalla maidolla, omena, viili (käytän aina maustamatonta 1%rasvaa sisältävää viiliä. En ole löytänyt kaupasta viiliä, joka olisi sekä rasvatonta että maustamatonta... Jos joku on löytänyt niin vinkatkaa millä merkillä on

Päiväruoka: Broilerinsuikaleita, tummaa riisiä, salaatinlehti, rasvatonta maitoa.

Välipala: Omena, tee rasvattomalla maidolla.

Päivällinen (kylässä): Kananugetteja, keitettyjä perunoita, kirsikkatomaatteja, kurkkua. 2 vaaleaa leipää, päällä meetvurstia ja salaattia. Kivennäisvettä ja kevytmaitoa.

Iltapala: Light-mehua

Sunnuntai

Aamupala: Puuroa, rasvatonta maitoa, kivennäisvettä, tölkillinen ananaspaloja.

Päiväruoka: Täysjyvä spagettia ja jauhelihakastiketta, kurkkua, tomaattia, salaattia, 2 ruisleipää margariinilla, rasvatonta maitoa. Omena.

Välipalat: Pulla, light-mehua.

2 ruisleipää, päällä margariinia, juustoa, kurkkua, tomaattia ja salaattia. Kofeiiniton tee.

Puolikas hattara.

Iltapala: Munakas, tomaatti, pari salaatinlehteä, 1 ruisleipä juustolla, light-mehua, kivennäisvettä.