47772__little-baby-art-01.jpg

Me saadaan vauva! Jipii!:) Kivaa! Lokakuussa! Siihen ei ole enää niin kauhean pitkä aika...alle puoli vuotta. Kivasti on mennyt raskaus. Pidän toisaalla raskausaiheista blogia, niin tänne ei varmaan tule kirjoiteltua siitä paljoa. Tai mistä sitä tietää :)

 

Työhakemusta kesätöihin yritän tässä kirjoitella...vaikeaa. Ei millään keksi miten muotoilisi asiat siihen. CV:n sain sentään tehtyä. Oli aika helppo tehdä, kun luetteli siihen vaan työkokemuksen, koulutuksen ja kielitaidon. En mä mitään harrastuksia alkanut siihen laittamaan, kun ei niillä kuulemman ole merkitystä elleivät ne joko ole hyödyksi työssä tai sitten rajoita työntekoa.

Nykyisessä työpaikassani eivät ole vielä osanneet sanoa jatkuuko mun työsopimus toukokuun jälkeen. Kyllä mä päättelen tästä ettei se jatku, kun ainakin yhdelle toiselle (eri osastolla kylläkin töissä) oli sanottu että se saa kesätöitä. Ensi viikolla pitänee soitella esimiehelle ja kysellä taas asiasta... Mutta haen nyt niihin paikkoihin, minne enää voi hakea. Moniin paikkoihin kun on kesätöihin haku jo loppunut... Kaupan alan töitä haen, kun en mä tiiä mitään toimistoja jonne voisi hakea. Ainakaan avoimissa työpaikoissa ei ole ollut mitään ilmoituksia mistää toimistotyöstä jossa istuttaisiin tietsikan ääressä. Jotain sellaista itsenäistä, ei suoranaista asiakaspalvelua, ois kiva tehdä vaihteeksi.

Toivottavasti S:kin saisi kesätöitä. Saataisiin rahaa. S on aloittanut uudessa bändissä ja pari bändiä joissa se on ollut ovat lopettaneet. Nyt sillä on siis 2 bändiä joissa se on. Se on ihan hyvä määrä, varsinkin kun toinen bändeistä treenaa harvoin eikä keikkaile vielä yhtään.

Kivaa kun tulee kesä ja lumet on pääosin sulaneet! Näin tää talvi on hurahtanut nopeaan! :)