Eilen huomasin netissä että hyvänen aika, marimekon mallisto on tullut Hennesille jo viime viikolla. Tänään sit äkkiä sinne ja oli siellä onneksi vielä jäljellä kivoja vaatteita. Mut läheskään kaikki ei ollut mitä netissä on Hennesin sivuilla tai sit ei ollut kokoja jäljellä.

Ostin tän paidan:
636marimekko_woman_page_20.jpg
Sovittelin sitä myös tälläsenä sininen-pinkki -värisenä, mutta en nyt sit ottanut vaikka ois ollut tosi kiva!
636marimekko_woman_page_1.jpg
Sit ostin tän t-paidan. Ihana pirteän värinen:
636marimekko_woman_page_28.jpg

Ja tällaisen hatun kuin tällä mallinukella on päässään. Tää on samaa kuosia kuin se musta-valkea paita jonka ostin, sopii sen kaa hyvin. Jotenkin tosi hyvän "oloinen" tää hattu päässä. Toi lieri on sen verran jäykkää että sitä voi taivuttaa niin ettei roiku silmillä. Ja näytti tosi kivalta samankuosisen paidan kanssa!
636marimekko_woman_page_30.jpg


Ja sitten... Sovitin yhtä IHANAA mekkoa, mutta en oo sit varma siitä, kun jotenkin siihen tarvisi varmaan jonkun jakun tms, kun liian paljas selkä (eli mulla pursuaa läskit selässä....) Niin en sit ostanut tätä. Pitäis etsii joku jakku ja sen kaa sovittaa, että näyttäiskö se kivalta jakun kaa. Yllätyin kyllä tosi positiivisesti miten kivalta tällänen isokuosinen pitkähelmainen mekko näytti päällä!
636marimekko_woman_page_17.jpg

Pitäis kyllä pian mennä ostaa toi mekko jos sen aion ostaa, että ois sopiva koko jäljellä!

Siis me muuten näillä näkymin mennään kaksiin häihin ensi kesänä! Toiseen saatiin jo kutsukortti ja ollaan jo ilmoittauduttu niihin (se oli omissa häissä niin hermoja raastavaa, kun suurin osa ilmoittautui vasta tyyliin vikana ilmoittautumispäivänä) ja toisiin on vaan suullisesti sanottu, että meidät aiotaan kutsua. Ne on loppukesästä. Ja mä kun luulin, että ei oo ketään menossa naimisiin pitkiin aikoihin (tai jos on menossa niin meitä ei kutsuttais:D )

Niin, näitä juhlia silmällä pitäen saisin ostaa jonkun kivan mekon itselleni! Jipii!