Kävelin tänään S:n koululle illalla kun se oli siellä harjoittelemassa flyygelillä. Sain samalla iltakävelyn ja tuntui tosi kivalta päästä reippaasti kävelee. Matkaa sinne ei kyllä ole paljoa. Kävelin keskustan läpi ja ihastelin näyteikkunoita. Suurin osa kaupoista oli jo kiinni niin kaupungilla oli ihanan rauhallista.
Perille kun pääsin niin siellä musakeskuksella oli samaan aikaan menossa joku kivan kuuloinen konsertti jonka musiikki kuului sinne käytävään jonka luokassa S harjoitteli. Mä sit sanoin että mä haluun istuu tässä käytävässä ja kuunnella hetken tota musaa että treenaa sä vaan rauhassa. Ja oli tosi kivan kuuloista musiikkia! Reipasta ja pirteää. Nyt jälkeenpäin googlettamalla selvisi että siellä esiintyi Venäjän Pietarin armeijan kuoro, orkesteri ja baletti ja liput sinne oli 55 euroa! Kallista ois ollut, mutta hienon kuuloista oli siihen käytäväänkin. Ois ollut kyllä kiva nähdä miltä siellä salissa näytti. Yleisö ainakin aplodeerasi ihan innoissaan siellä.

ejercitoruso.jpg

Sitten kun tuli väliaika konsertissa niin menin S:n luokse siihen luokkaan ja soiteltiin molemmat flyygeleillä kun siinä sattui olemaan kaksi vierekkäistä. S opetti mulle jotain helppoja(? mun mielestä ne kyllä oli hiukan vaikeita) juttuja ja soitettiin nelikätisesti. Kivaa oli :)

Pääsiäisenä käytiin laskettelemassa Vuokatissa. Käytiin siellä jo torstaina ja onneks käytiin kun silloin oli niin hyvä, aurinkoinen ilma. Pohkeet tuli tooosi kipeiksi.

Hampaisto on vähän vaivannut pääsiäisenä ja edelleenkin. Se on jotenkin niin tyypillistä, että kun on pidemmät pyhät niin silloin just tulee hammaskipuja! Varsinaisesti mulla ei oo kipeä hammas vaan ien tuolta takaa viisaudenhampaan kohdalta (joka multa on irroitettu). Pitää aamulla soittaa hammaslääkäriin kun ei tää näytä itekseen tästä parantuvan.

Nyt nukkuu. Öitä! :)