Luin S:n yliopiston liikuntaesitettä. Täällä ois vaikka mitä lajeja joita vois harrastaa tosi edullisesti. Siis koko lukuvuoden aerobicit ym jumpat maksaa 28 euroa ja niitä järjestetään tosi usein. Ja ois harvinaisempiakin lajeja kuten jotain miekkailua ym. Mut enhän mä niihin pääse kun en oo tän kaupungin yliopistossa kirjoilla. Mut sit käsitin että uimahallille pääsisi tiettyinä aikoina opiskelijat yhdellä eurolla ja riittää että näyttää opiskelijakortin, joka mulla siis on. Ja tuo uimahallihan näkyy tästä meidän ikkunasta, että ei ois pitkä matka mennä sinne. Vois käydä joskus, kun siellä ois tarjolla vesijumppaakin siihen hintaan.

Tänään näen iltapäivällä yhtä mun tuttua joka asuu täällä. Ollaan oltu rinnakkaisluokalla peruskoulussa ja lukiossa. Toivottavasti me aletaan näkemään usein ja ystävystytään!:)

Vähän harmittaa kun vieläkin on muuttolaatikoita purkamatta. Just kaikkee tavaroita joita ei tarvi ja sit jotain vaate-, laukku- ja kenkäsäkkejä. Tuntuu ettei vaan tiedä mihin laittaa niitä. Kellarikomeroakaan meillä ei vielä ole. Siis meidän asunnolle kuuluvaan komeroon oli joku toinen asunto kaivertanut omat tietonsa ja laittanut sen täyteen tavaroitaan. Käytiin asuntotoimistota kysymässä asiasta ja he sanoivat että sieltä voi ottaa vaan jonkun kopin joka on vapaana jos siellä on vapaita. Että periaatteessa ei voi vaatia että saatais tuo meidän oma koppi! Outoa! Eiks ois paljon järkevämpää että jokaisella ois oman asunnon numeroa vastaava koppi. Vai eikö siellä ole koppeja kaikille!?

Lenkillä en oo vielä käynyt. Mutta oon päättänyt että tällä ekalla viikolla jo käyn, että pakko kait se on tässä joku päivä lähteä harhailemaan tuonne ulos.

Nyt pitäis mennä purkaa jotain tavaroita ja sit tehdä ruokaa ja lähteä kaupungille. Kiva kun on jotain tekemistä tälle päivälle edes. S menee illalla bänditreeneihin.