Tänään tein aamupalaksi lettuja, nam! Meni kyllä jonnekin puolille päivin ennenkuin sain kaikki paistettua ja päästiin syömään. Ulkona on hyvä ilma niin vein pyykit ulos kuivuu. Vaatteet nostin sellaisessa kokoontaitettavassa kuivaustelineessä tuohon meidän ikkunan alle ulos ja lakanapyykit vein naruille kuivuu tuonne vähän matkan päähän. Pitäis varmaan alkaa päiväruoan laittoon kohta ja sit käydä lenkillä. Olin luvannut itselleni että aloitan täällä lenkkeilyn ja että ekan viikon aikana meen jo lenkille. Ja tänään ois vika päivä tätä viikkoa...:D

1886639.jpg

1886642.jpg

1887583.jpg

Eilen käytiin vesitornissa katselee maisemia. Oli hienot maisemat ja merellä (Siis ihan oikealla merellä! Kaverit tietää että sanon yleensä järviäkin  mereksi...) oli paljon purjeveneitä. Sen jälkeen käytiin mun veljen kanssa katsoo laskuvarjohyppynäytöstä. S meni iltapäivällä bänditreeneihin moneksi tunniksi, mut onneksi mun veli oli täällä pitämässä mulle seuraa niin ei tarvinnut yksin olla. Jostain pitäis muuten muistaa ostaa siimaa, niin sais laitettua tauluja seinille. Ne pitää täällä siis laittaa siimalla roikkumaan sellaisesta listasta.

S:n siskolla on tänään kuulemman synttärit. Ois kiva jos S ois maininnut asiasta pari päivää aikaisemmin niin ois voinut vaikka kortin lähettää. Mut ei se muista ikinä tuollaisista sanoa. Pitäis varmaan omaan kalenteriin merkitä kaikkien syntymäpäivät niin muistettais onnitella.

Kiva kun on youtube olemassa. Nimittäin jos yhtäkkiä tulee mieleen joku biisi joka ois kiva kuulla muttei ole cd.tä, niin sieltä löytyy varmaan kaikki biisit. Kuuntelen just  tätä.