sexandthecity11_500.jpg


Käytiin tänään S:n kaa kattoo Sinkkuelämää-leffa. Vihdoin! Nyt kun mulla on tentti ohi niin pystyi hyvillä mielin lähtee leffaan. Piti alunperin mennä yhden mun ystävän kaa mut aikataulut ei osuneet nyt kohdilleen. Onneks S lähti mun seuraks. Siellä tais olla 2 miestä 150 ihmisen joukossa :D

Oli ihana leffa! Onnellinen loppu, kauniita vaatteita, sairaan upea hääpuku ja -kimppu... Kaikin puolin ihan mahtava! En oikein uskalla sanoa paljon leffasta, jos joku lukee tätä eikä ole vielä leffaa nähnyt...
bewkesx.jpg

Kävin tänään parturissa. Nyt mul on kivat hiukset. Lyheni silleen että enää saa vaan ihan pienen ponihännä. Ei ihan hartioille yllä hiukset. Tykkään (ainakin vielä)!

Pankista kävin hakee Kanadan dollareita. Nyt matka tuntuu paljon realistisemmalta! Vein samalla sinne Australian dollareita joita saatiin häälahjaksi ja häämatkalta jääneitä Thaimaan bhateja. Sain vihdoin nekin vaihdettua pois.

Mitäs muuta.. Pesin käsin pyykkejä joita ei voi koneeseen laittaan. Just muistin että unohdin kaksi pöytäliinaa vielä pestä. Parvekkeelle oisin ostanut jotain kukkia, mutta tori oli jo sulkeutumassa kun sinne menin ja siellä ei ollut jäljellä hyväkuntoisen näköisiä. Haluisin sinisiä orvokkeja. Munhan siis piti kasvattaa auringonkukkia siemenistä, mutta ne taimet kuolivat!:( En yhtään tiiä miksi!

Kokonaisuusmerkinnät pyysin aamulla mun olemassa olevista opinnoista, kun tulee se opintouudistus. Oli hommaa katsella että mitä kokonaisuuksia niistä saan. Onneksi(!!!!!) mulla on tallessa 2004-05 vuoden opinto-opas, koska siinä on vielä vanhan nimisinä ja mallisina ne opintokokonaisuudet. Nyt sisällöt ja nimet on muuttuneet tosi paljon! Ei tulis mitään mun opinnoista, jos en ois sitä säilyttänyt. Parin viikon sisään pitäis näkyä ne kokonaisuusmerkinnät opintorekisterissä.

Eilen oli siis tentissä jonka jälkeen näin kahta ihanaa ystävääni! Oli niin hauskaa nähdä pitkästä aikaa ja käydä syömässä ja shoppailla yhdessä!:) Hennesillä oli jo alennusmyynnit. Löysin kahdet hyvät capri-pituiset pellavahousut Kanadan matkaa varten ja sit yhden hihattoman paidan. Ja Sokokselta ostin meille Aalto-vaasin! Punaisen 251mm korkean. Nyt poden huonoa omaa tuntoa siitä, kun oli niin kallis.. Vaikka oli se puoleen hintaan, mut silti!  Tuliaisiksi Kanadan isäntäperheelle ostin myös Aalto-vaasin. Hiekan värisen. Ajattelin että se käy moneen sisustukseen ja ihan kirkas väri on niin yleinen että niitä saattaa olla kaikilla mutta tuota ehkä ei. Toivottavasti saadaan ehjänä perille ja toivottavasti ne tykkäävät siitä. Katsoin muuten netistä niitä vaaseja tänään, niin se hiekan värinen ois ollut yhdessä nettikaupassa yli 10 euroa edullisempi kuin kaupassa oli.

Nyt väsyttää siihen malliin että pitänee lopetella.

1000037013.jpg



sex-and-the-city-production-photo-close.