Viikonloppuna nähtiin S:n siskon uusi vauva. Suloinen oli!<3 Ja käytiin juhlistamassa mun serkun lakkiaisia. Ruoka oli hyvää ja oli mukava nähdä serkkuja pitkästä aikaa, viimeksi nähtiin meidän häissä ja siellä ei kerinnyt paljoa jutella. Mukava viikonloppu oli:)

Tenttiin en saanut luettua yhtään ja nyt on tosi vaikea alkaa lukemaan kun oli taukoa. Huoh. S on nyt vanhempiensa mökillä 2 päivää auttelemassa aitan rakennuksessa.

Huomasin että koulujen kirjastot on kiinni kesällä silleen että mun pitäis elokuun tentteihin kirjat lainata jo nyt. Tais olla niin että ne on vielä tän viikon auki. Vai oliko ne juhannukseen asti auki.

Kanadan matkaan on aikaa noin 3 viikkoa! En oo ton tentin takia kerinnt yhtään tekee matkavalmisteluja. Pitäis käydä vaihtaa pankissa rahaa, niitä Kanadan dollareita voi joutua tilaamaan sinne ennakkoon kun niillä ei oo siellä suuria määriä. Ja pitäis miettiä paljonko sinne tarvii rahaa. Ja vaatteet pitäis miettiä että mitä siellä sit käytän. Ja ostaa makuupussin lakana. Kuulin että sellaisia on olemassa. Myydäänköhän niitä ihan perus urheilutarvikekaupoissa...? Ajattelin, että otan mielummin mukaan sellaisen lakanan ja nukun siinä kuin että raahaan makuupussin (joka mulla on hukassa). Kylmähän siellä Kanadassa ei oo, että pelkällä lakanalla luulis pärjäävän ne muutamat yöt jotka nukutaan leirintäalueella jollain pienellä paikkakunnalla. Torontossa ollaan sit perhemajoituksessa, josta tulikin mieleen että joku tuliainen pitää ostaa niille. Mikä se vois olla, vinkkejä otetaan vastaan! Aalto-vaasia oon miettinyt, mutta epäilyttää saanko kuljetettua sellaisen ehjänä perille!! Käsimatkatavaroissa toki veisin, mut silti... Koska en tiedä yhtään millaiseen ja monenko hengen perheeseen joudun, niin mitään kauhean henkilökohtaisia lahjoja en voi alkaa ostamaan. Joku yleinen lahja joka käy kaikenlaiseen sisustukseen ja ois silleen ajaton... Ja tietty suklaata ja karkkia viedään sinne lisäksi. Ruisleipää eikä muitakaan elintarvikkeita saa viedä joidenkin määräysten vuoksi sinne ollenkaan.

Mukavaa alkanutta kesäkuun ensimmäistä viikkoa kaikille!<3 Nyt se on virallisesti kesä! (Mulla on itikanpistoja käsissä ja jaloissa sekä oikea olkapää punoittaa kun sain siihen liikaa aurinkoa. Ja kaikki nää tuli lauantaina siellä lakkiaisissa, kun pihalla kahviteltiin:) )