Oli tosi mukava viikonloppu Joensuussa. S:n mummi teki hyviä lihapullia ja oli tosi mukava nähdä kavereita pitkästä aikaa! Ihan älyttömän hyvältä tuntui käydä siellä. Ei oltu käyty siellä sitten elokuun. Tentti meni ihan hyvin. Ei kysytty mitään sellaista jonka oisin osannut huippuhyvin, mutta ei ollut sellaisiakaan kysymyksiä mistä en olis älynnyt mitään. Varmasti läpi menee ja opintoviikkoja tulee:)

Oli muuten aikamoinen yö ennen tenttiä. Nimittäin siinä huoneessa jossa nukuttiin oli sellainen kaappikello joka tikitti älyttömän kovaa ja löi aina puolen tunnin välein!! Nukuin vain jotain 3- 4  tuntia sit sinä yönä...

Ainiin, eilen muuten löysin Anttilassa käydessäni 10 eurolla ihanan lasisen kakkutelineen ja -kuvun! Just sellaista lasista kupua oon aina halunnut, mut ne on aika kalliita. Nyt tuossa tuli mukana jalallinen kakkutelinekin. Tuon tyylinen siis kuin kuvassa reunimmaiset.
pi_14.jpeg

Löytyisköhän sitä lompakosta 1 euron kolikko ja 4 20 senttistä niin vois käydä laittaa alakerran pesutuvassa koneellisen lakanapyykkiä pyörii. Tuossa meidän omassa johon mahtuu max. 3 kg pyykkiä ei oikein viitsi lakanoita pestä kun niitä mahtuu siihen tyyliin yksi kerrallaan..:D

Arabia on kuulemman lopettanut niiden matalien Muumi-lautasten valmistuksen. Se selittää miks mun äiti ei oo löytänyt mistään kaupasta niitä. Yksi pari vuotias sukulaislapsi tykkää niistä ihan kauheena niin sille pitäis saada jostain ostettuu. Eilen Carlsonila näin muumimamma ja -pappa lautasia. Kerroin äitille ja ne hahmot kuulemman kävis, niin käyn tänään ostaa ne. Ja ostan myös kuivakakkuvuoan. Huomasinpa ettei meillä ole sellaista, vaikka ihan perus keittiöväline onkin.