Mä sain tänään pumpattua ilmaa polkupyörän renkaisiin. Oli siinä kyllä hommaa. Ensinnäkin sormet jäätyi tunnottomaksi jo takarenkaan aikana. Sit eturenkaasta en saanut sitä korkkia irtoamaan millään. Piti tulla sisältä hakee jotkut hohtimet vai mitkä lie. Kyllä raivostutti...! Mut oli se kyllä sen arvoista, nimittäin oli niin paljon kevyempi polkee sit sillä, kun kävin kirjastossa hakee yhden koulukirjan(! hyvä minä).

S lähti äsken postiin hakemaan uutta sähkökitaraa jonka on tilannut Saksasta. Kohta se varmaan tulee innoissaan kotiin ja alkaa testailee sitä. Se tilasi myös samalla pari kitaratelinettä niin saa kitarat paremmin säilytettyy ja pysyy pystyssä Tosi hyvä juttu! Jos ne vaan nojaa seinään niin meinaavat kaatua niin helposti.

Tein muuten eilen pannukakkua ekaa kertaa elämässäni itse. Hyvän makuista tuli. Ohjeen otin googlesta. Syötiin mansikoiden kanssa. Sit eilen tein ruokaa vaan sellasista aineksista joita kaapista löytyi, kun en jaksanut käydä kaupassa Siihen tuli punaisia linssejä, tonnikalaa, yrtti-tomaattimurskaa ja feta-juustoa. Suolaa laitoin vähän liikaa mun mielestä (S:n mielestä oli sopivasti).
Se oli yllättävän maukasta ja täyttävää ruokaa!
Sitä kun jäi yli jonkun verran, niin tänään sain hyödynnettyy sen vielä: laitoin uunipellille Reissumies-siivuja ja tuota ruokaa täytteeksi päälle. Ja ainiin kostutin ne siivut maidolla ekaksi. Se on tärkeää muistaa. Ja päälle juustoa. Tuli hyvää ja helppoa ja nopeaa oli tehdä!:) Yllättävän paljon sitä löytyy kaikkee ruoka-aineksia tuolta keittiön kaapeista!

59493.jpg

Eilen illalla katsottiin Fantastic 4 Hopeasurffari. Oli yllättävän hyvä, kun ajattelin etukäteen että se ois ihan tylsä, koska se edeltävä leffa ei ollut mun mielestä kauhean mielenkiintoinen.