Niin se joulu vaan tuli ja meni. Saatiin paljon lahjoja ja syötyäkin tuli. Joulun jälkeen työvaatteet tuntuivat entistäkin tiukemmilta...

Pelailtiin aika paljon lautapelejä. Lahjaksi saatiin Trivial Pursuit ja Thurn und Taxis.
_jeux_bridge_echecs_cartes_tarots_p5037.lauta_thurn_&_taxis.jpg

Sitten mun porukoilla pelattiin myös Scrabblea. Se peli jotenkin saa meidät "taistelu" mielelle. Aletaan kinastelee mikä sana hyväksytään ja mikä ei. Niin ja peltattiin myös kaksi erää Afrikan Tähteä monien vuosien tauon jälkeen. Varmaan noin kymmenisen vuotta kun sitä on tullut viimeksi pelailtua!

Mitäs muita lahjoja sainkaan. Jackpotin ihanan neuleliivin ja sen alle vaaleanpuanisen trikoopaidan. S:ltä sain ihanan Snö on Swedenin kaulakorun, jossa on vaalean punainen sydän ja Nominationin sormuksen joka on samaa sarjaa kuin huomenlahjaksi saamani rannekoru, näyttävät kivoilta kun yhtäaikaa käyttää niitä!:) Sain myös ihanan nasu pehmolelun. Tykkään siitä tosi paljon.....<3 Sain myös toivomani korurasian, vielä pitäis jaksaa laittaa mun korut sinne sisään hyvään järjestykseen.....

Mun porukoilta saatiin Philipsin Wake-up light. Vielä ei olla testattu sitä onko herääminen sitten helpompaa kuin yleensä... Raportoin sit kunhan on kokemusta siitä!:)
hf346118ny.jpg


Aatella huomenna vika päivä tätä vuotta. Paljon on kerennyt tapahtua ihania asioita tänä vuonna. Tää on ollut ehdottomasti paras vuosi ikinä: menin naimisiin!


Huomenna on vika työpäivä, ihanaa. Puol kuudelta loppuu työt ja sitten uuden vuoden viettoon. Meillä ois tarkoituksena lähteä matkalle Etelä-Suomeen heti uuden vuoden jälkeen kun S:llä ei oo vielä alkanut koulu ja mulla ei oo töitä esteenä.