S on kipeenä ja mä oon hoitanut sitä eilen ja tänään. Voi pientä! Eilen kun tulin töistä niin se makas sängyssä ihan kipeenä ja mitattiin kuume. Oli vähän yli 38. Ja vatsatauti alkoi illalla. Tää päivä on mennyt kotona. Onneks töitä on ens kerran vasta lauantaina. Kävin vuokraa kaksi leffaa meille.
taxi4.jpg
Taxi4 katottiin äsken. Se oli mun mielestä hyvä, vaikken edes ollut nähnyt aikaisempia leffoja. Varmasti yksi syy sen hyvyyteen oli se että ne puhuivat ranskaa, superb!!! Toinen leffa jonka vuokrasin on Notebook. Sitä on paljon kehuttu. Jaksetaankohan me kattoo se tänään vai vasta huomenna. Tuun sit hehkuttaa miten hyvä se oli...toivottavasti!:)

Samalla kun lähdin leffoja vuokraa kävin kaupoissa kiertelee. Anttilassa oli tarjouksessa sellaisia istuinpehmusteita tuolille jollaisia mulla on ollut ennestään 2, niin ostin niitä lisää nyt joka tuolille. Näiden meidän ruokailuryhmän tuolien pinnat kun on puuta, niin nyt jo on tullut ainakin yhteen kauheita painaumia siihen isutuinosaan!! Luulen että farkkujen taskuissa jos on jotain niittejä tai housuissa takataskut joissa napit, niin niistä tulleet. Harmi että näin pian jo tullut. Mutta nyt on kaikissa istuinsuojat, on vähän pehmeämpi istua muutenkin:)

Sit kävin vaatekaupoissa josko löytäisin kivan topin sinne häihin joihin mennään joulukuussa. Mistään muualta ei löytynyt mitään kivaa paitsi Hennesiltä, as always... Löysin tosi kivan ohuen neulepaidan, joka on ruskea-musta raidoitettu ja pitkähelmainen. Se ei siis oo niihin häihin vaan muuten vaan. Ja löytyi myös kiva lyhythihainen hopeanvärinen ohut neule(?)paita, sellainen babydoll-mallinen. Ostin sen, pitäisi jaksaa sovitaa sitä niidne housujen ja jakun kanssa että käykö se. Mutta sovituskopissa farkkujenkin kanssa se näytti tosi tyylikkäältä, että sitä voisi sit käyttää muuallakin kuin niissä häissä. Ja sitten sovittelin pitkään yhtä mustaa mekkoa siellä. Ne oli varmaan uusia kun en olut ennne nähnyt. Tosi hyvän näköinen,mutta selästä se ei asettenut hyvin vaan jäi silleen "koholle". Muuten täydellinen. Harmi. En oo niin tyylikkäitä mekkoja nähnyt aikoihin. Helma oli kapea, polvipituinen, vyötäröllä kivat leikkaukset ja ihana satiini rusetti koriste, kaula-aukko v-mallinen ja selästä umpinainen. Upea ois ollut...

Nyt alan syömään macaroni and cheese. Eli keitettyä makaroonia johon laitan juustoraastetta, yksinkertaista ja hyvää:)