Varasin tänään parturiajan. Mä oon niiiin kyllästynyt mun hiuksiin. Jotenkin ne vaan roikkuu päässä tylsästi. Ajattelin ottaa permanentin, JÄNNITTÄÄ oikeesti että mitä siitä tulee. En halua pientä kiharaa vaan suuria laineita.
S kävi eilen parturissa ja nyt sil on tosi kivat hiukset. Ruskeat jossa on vaaleaa osiota keskellä ja edessä silleen kivasti, sillä saa nyt hiukset pystyyn siitä keskeltä.. En osaa selittää kunnolla. Munkin on pakko päästä parturiin ja saada jotain uutta ilmettä kehiin:)
Tänään tulee vielä remonttimiehet tekee tota ikkunaremppaa loppuun. Meillä on edelleen huonekalut läjässä ja silleen ankeaa kun ei voi istuu sohvalla ja kattoo telkkaa. Kauheet pölyt tuli kun ne vaihtoi ikkunat. Selaista älytöntä tummaa pölyä. Pitää siivota kunnolla ennenkuin voi alkaa laittaa huonekaluja takas paikoilleen. Toivottavasti ne nyt tulis tänään tekee tän loppuun, niiden ois nimittäin pitänyt tulla jo tunti sit. En nimittäin kestä olla enää päivääkään kauempaa tälläsen "sotkun" keskellä!