Noniin, hääkutsut on tilattu ja ne on valmiit jo huomenna!:) Hinnaksi tulee 35€. Kalliimpi mitä ensin arvioitiin (noin parikymppiä), kun valittiin kivempi kartonki. Ihanaa, ettei tarvitse askarrella!!!:) S:llä meni kyllä useita useita tunteja aikaa kun suunnitteli tietokoneella kutsut ja kaikki kuviot siihen piirsi itse. Nyt pitää sit ostaa kuoret, varmaankin ihan valkeat peruskuoret. Tai pitää katsoa millaisia kuoria on olemassa, jos ois jotain helmiäissävyisiä kuten kutsut. Ja sitten ostaa postimerkit. Siis 70 kpl kutsuja tilattiin.

Lahjalistaa ei olla vielä tehty. Sekin pitää olla tehtynä ennen kutsujen lähettämistä. Pääasiassa toivottaisiin rahaa häämatkaa (tai ehkä huonekalujen ostoa varten. Nyt kun asutaan eri paikkakunnilla molemmat pikku opiskelijayksiöissä, niin ei ole paljoa huonekaluja). Lisäksi jotain tavaroitakin toivotaan, varmaan Sokokselle tehdään lahjalista. En tiiä vielä että miten sen sit muotoilis lahjalistalle, että haluttaisiin pääasiassa rahaa...pitäiskö toivoa lahjakortteja, mut mihin huonekalukauppoihin...??

Toivottavasti tää mun flunssa hellittää, kun keskiviikkona pitäisi lähteä matkustamaan S:n vanhempien luokse. Ajateltiin, että siellä voitaisiin kierrellä Sokoksella ja valita lahjoja listalle, kun siellä on isompi Sokos ja enemmän valikoimaa kuin täällä.

Kutsut lähetetään toukokuun alussa, että on tässä kuukausi aikaa.