Tänään vietiin puolet kutsuista takaisin painoon. Ne oli nimittäin vähän huonolaatuisia, niin tekevät maanataiksi uudet niiden tilalle. Sitten heti vapun jälkeen meen vanhempieni luokse käymään ja siellä kirjoittelen kutsuihin osoitteita äitin osoitekirjasta. Nyt olen jo joitain osoitteita, joita mulla on, kirjoitellut kuoriin. Kartta- ja lahjatoivelaput olen leikannut valmiiksi.

Lahjatoivelista tehtiin Sokokselle. Siellä pitää vielä käydä pyytämässä täsmennyksiä listaan, koska kaikista tuotteista ne ei olleet kirjoittaneet listaan väriä joka halutaan. Muuten, saatiin kiitoksena lahjalistan teosta Sokkarilta sellainen pieni Aalto-minivaasi, johon voi laittaa tuikkukynttilän.

Kun tilasin maistraatista sen yhden lomakkeen, niin mukana tuli esite josta luin että joskus on saanut luvan tehdä siviilivihkiminen kirkossa. Siis silloin ei tarviskaan käydä maistraatissa!! Ois tosi kiva juttu. No soitin seurakuntaan ja he lupas selvittää että antaako he luvan ja ilmoittaa mulle tänään, mutta eivät oo soitelleet. Pitää maanantaina soittaa niillepäin sit taasen. Lisäksi me pyydettäis kirkkoon kyllä joku siunaamaan meidät. Saa nähdä nyt sit saadaanko lupa...

Nyt taidan alkaa kirjoittelee S:n sukulaisten osoitteita kirjekuoriin, kun S on selvittänyt heidän osoitteet. Hyvä S!! :)