Mulla on flunssa! Nyt ei voi lenkkeillä eli turhaan otin lenkkarit mukaan tänne S:n luokse. Mulla on yskää pari päivää ollut ja eilen illalla tuli kuume:( Onneks viimeksi kun olin täällä ostin tänne S:n luokse särkylääkettä, niin pystyin eilen illalla ottaa lääkkeen. Muuten eilen oli kyllä mukava päivä. Kierreltiin kaupungilla monta tuntia. Ostettiin molemmat Hennesiltä vaatteita ja käytiin kahvilla Houkutuksessa. Lisäksi hoidettiin hääjuttuja:

Kutsukortit vietiin painoon. Maanantaiksi ne tekee kolmelle eri kartongille koevedokset ja sitten S käy  valitsemassa mikä on niistä paras. Kaksi niistä oli ihania helmiäiskartonkeja, joista toinen oli just se sama mistä tein isille synttärikortin!! Se on hyvän näköistä kartonkia. Yksi kartonki oli sit sellaista valkeaa vaan. Sitä en kyllä haluais. Se oli muutenkin liian ohuen oloista. Käytiin myös yhdessä kultasepänliikkeessä katselee sormuksia. Mulle ei sieltä löytynyt kivoja, mutta S sovitti itselleen vihkiä ja se oli hyvännäköinen. Saatetaan siis hankkia vihki myös S:lle. Ajattelin että kun pääsiäisviikolla käydään S:n vanhempien luona etelä-Suomessa, niin vois siellä kierrellä vielä kultasepänliikkeitä...Sitten kävimme matkatoimistossa. Virkailija sanoi että Thaimaaseen ei kannata mennä kesällä kun siellä sataa taukoamatta. Ja sinne me just ollaan suunniteltu menevämme, höh. Se ehdotti Euroopan kohteita ja sitten lopulta Aurinkomatkojen paketteja Thaimaaseen.

Hääkenkiä kävin sovittelee Carlsonilla. Siis siellä oli tosi hyvän näköisiä kenkiä, ei uskois siitä kaupasta!:)  Yksissä tosi kivoissa oli kultaisia koristeluja.. Ja mun hääpuvussa on hopeisia koristeluja, oisko se ruman näköistä?.... Ja Carlsonilla oli just eilen Sia:n silkkikukkien edustaja. Se floristi oli oikein avulias ja näytti erilaisia kukkia jotka kävisi kimppuun. Olen miettinyt sitä jos kimppu ois silkkikukista. Sitten voisin ottaa kimpun myös mukaani maistraattiin ennen oikeata hääpäivää. Ja muutenkin voisi käytäää kimpussa kukkalajikkeita joita ei muuten ole saatavilla kesällä. Jos mä haluun sen kimpun, niin voin tilata maililla sen. Ne hinnat ois sit jotain 150-200 egee. Kallista!:(

Ainiin, ollaan nyt kysytty kahdelta eri tyypiltä tulisko ne vihkii meidät, mut kummallakin ollut jotain muita menoja.. Ei nyt tiedetä keneltä enää kysyttäis... Vaikeeta.

Toivottavasti tänään ei tulis kuumetta, haluisin päästä kaupungille katselee kevät takkeja....